В Україні створили преміальний делікатес за 2000-річним рецептом

В Україні створили преміальний делікатес за 2000-річним рецептом


В Україні з’явився новий преміальний бренд прошуто — TOMASO, пише Успіх in UA.

Перша партія прошуто найвищого ґатунку була закладена 2 роки тому, і тільки зараз її можна придбати та спробувати.

Засновник бренду – австрійський бізнесмен Томас Бруннер, який у 2004 році приїхав до України як директор з маркетингу українського представництва німецької компанії «Henkel». Уже через два роки його родина придбала занедбаний свинокомплекс у с. Тимошівка Черкаської області, де було започатковано підприємство «Агро Плюс-2006», повідомляє newfood.media.

Томас Брунер очолив підприємство у 2011 році, а пізніше разом з фахівцями розробив особливий підхід до вирощування свиней. Зокрема, на «Агро Плюс-2006» свиням почали давати антибіотики тільки для лікування. Компанія сфокусувалася на отриманні максимально безпечної, здорової та корисної їжі.

Читайте також: Український бренд виготовляє снеки за стародавніми рецептами індіанців

Бруннер розповідає, що процес виготовлення прошуто розпочався з ретельного відбору найкращих свинячих ніжок на його свинофермі. 

Ніжки підрізали, притрусили морською сіллю та лишили сушитися.

“Вони витончено висіли в камерах для старіння, вбираючи навколишні аромати, розвиваючи складні смаки, які міг сплести лише час. Кожна ніжка прошуто стала симфонією смаку, свідченням майстерності людей, які її виготовляли”, – ділиться Бруннер.

Українське прошуто найвищого ґатунку можна придбати у магазинах GOODWINE. Виробник додає, що смаком продукту надзвичайно вражені багато австрійців та італійців, які вже встигли його скуштувати.

Успіх in UA


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *