Українська компанія “Драйд Фудз” виготовляє мясні снеки преміум-класу за стародавніми рецептами індіанців, пише Успіх in UA.
“Драйд Фудз” стала першою компанією, яка привезла унікальну технологію в Україну. Свою продукцію фахівці створюють під брендом “Обjerky”.
“Рецепт джерки прийшов до нас від індіанців із Північної Америки, що першими вигадали цей спосіб вживати м’ясо у такому вигляді, аби зберегти його харчові та смакові якості”, – зауважують засновники компанії Кирило Шиянов, Віталій Новіков та Наталія Фіала.

За своїм складом це 100% натуральне в’ялене м’ясо вищого гатунку та спеції, як то часник, перець чорний, коріандр, повідомляє newfood.media.
“Пачка в’яленого м’яса і через 360 днів буде пачкою смачного натурального поживного м’яса. Водночас м’ясо джерки набагато легше за будь-які консерви, тому що містить щонайменше на 50% менше вологи”, – говорять у компанії.
Читайте також: У Рівному виготовляють унікальний хліб із чорнилами каракатиці
Зараз у асортименті “Драйд Фудз” джерки зі свинини, нагетс-джерки, чилі-джерки, чипси з креветками, шкварки, натуральні кокосові чипси та багато іншого.
Залишити відповідь