Український бренд чаю “Мольфар Еко” виготовляє унікальні чаї та забезпечує їх поставку Укрзалізниці, пише Успіх in UA.
У рецептурах поєднали звичний для українського споживача чорний та зелений чай з Цейлону з традиційними аутентичними українськими травами, такими як чебрець, м’ята, меліса ромашка тощо.
Охочі можуть посмакувати класичним чорним цейлонським чаєм, зелений китайським, фруктовий американським, а також колекцією авторських чаїв. Наприклад, карпатським трав’яним, подільським з м’ятою, поліським з чебрецем. Саме останній і обрав президент США Джо Байден під час подорожі Укрзалізницею.

Варто зазначити, що “Мольфар Еко” почала співпрацювати із одним із головних перевізників нашої країни у грудні минулого року.
“Коли до нас звернулась Укрзалізниця з запитом на преміальний чай, ми сприйняли це з гордістю та ентузіазмом та розробили спеціальні композиції”, – говорять представники компанії.
Процес виготовлення чаю проходить у 6 етапів. Під час першого відбувається збір кипрійного листа у горах в екологічно чистому районі Карпат, біля с. Пилипець Хустського району. Далі його пров’ялюють у сушарні й ферментують – окислюють, а потім прожарюють. Прожарювання передбачає сушку в спеціальному приміщенні зі сталою температурою та вологістю до повної готовності.
Далі чай міксується, наприклад, з квітами чебрець та фасується в упаковку, повідомляє newfood.media.


Читайте також: У Житомирі навчилися готувати борщ із конопель
За 6 років “Мольфар Еко” вдалося створити лінійку чаїв із 7 позицій на основі кипрію з різними добавками та інгредієнтами – дикою грушею та яблуком, чебрецем, листям малини, липою тощо.
“Чай з чебрецем має дуже приємний аромат. Це виявилося найбільш незвичайним поєднанням. Смак відрізняється від інших, не такий м’який і трохи гіркуватий”, – розповідають фахівці.
Варто зазначити, що чай від “Мольфар Еко” має сертифікат Органік Стандарт.
Залишити відповідь