Засновники бренду Mounsea Христина та Петро Жукові під час війни налагодили виробництво сублімованих чаїв. Раніше вони проживали в Маріуполі, який були вимушені покинути через війну. Наразі подружжя проживає та працює у Львові, пише Успіх in UA.

В асортименті Mounsea п’ять смаків чаю: імбир-ягода, ананас-чорниця, полуниця-троянда, імбир-цитрус, ягідний мікс. Вони продають у роздріб у довільній кількості, а також набором. Також виробники пропонують набори “Дегустаційний” та “Асорті”, у яких зібрано по одному смаку кожного чаю, повідомляє agroportal.ua.
“Наш “секрет” — використання сублімованих ягід і фруктів. Зазвичай для натурального чаю використовують пюре, до якого додають консерванти чи пастеризують. Але у такий спосіб ми б не назвали продукцію 100% натуральною і максимально корисною. Водночас при сублімації продукт зберігає 95% своїх властивостей. Завдяки цьому наш чай — це фактично рідкі (чи питні) фрукти. Наразі сублімовану продукцію замовляємо у перевіреного постачальника. Крім того, у складі нашого чаю є чайна троянда, яку ми власноруч перебираємо, відділяючи кожну пелюстку. Також використовуємо імбир, який відбираємо, чистимо, сушимо і перебиваємо самостійно”, – говорить подружжя.
Читайте також: На Полтавщині подружжя пенсіонерів налагоджує виробництво крафтового сиру

Зараз виробники активно шукають місця для реалізації своєї продукції. Також вони відкрили збір на сировину для чаю для військових.
“А ще ми хочемо розширити асортимент. Уже маємо ідеї для крутих нових поєднань смаків, але поки є труднощі з пошуком сировини. Крім того, цьогоріч додамо не лише чай. Плануємо розширення партнерства, вже пропрацювали умови для реалізації та оптової закупівлі, шукаємо магазини і заклади, яким буде цікаво додати нашу продукцію до свого асортименту”, – додають Христина та Петро.
Залишити відповідь