Садиба “Дім мандрівника” розпочала виробництво першого крафтового бакітського пива “Bakota Pumpkin Ale” або українською “Бакітський гарбузовий ель”, пише Успіх in UA.
Про це власник підприємства Сергій Толстіхін розповів на своїй сторінці в Facebook.
“Пиво зварене в садибі “Дім мандрівника” на вогні в казані під час блекауту. Міцність 9%. Звісно, шо жодних концентратів, хімії і ГМО. Все, як робилося пару століть тому”, – зазначив він.

Читайте також: Український виробник розпочав продаж очищених варених яєць в розсолі
За словами Сергія Толстіхіна, поки що “Бакітського гарбузового елю” у вільному продажі немає.
“Купити не можна, можна лиш випросити на дегустацію (якщо дуже наполягаєте, то можна і пару гривень на розвиток бакітського пивоваріння залишити). Запрошуємо на дегустацію в “Дім мандрівника”). Окрема подяка за допомогу в варці першої партії відомих пивоварів Олегу Гавриленку та Андрію Головатюку”, – зауважив він.
Залишити відповідь