На Черкащині вирощують кавуни за херсонською технологією

На Черкащині вирощують кавуни за херсонською технологією


У Звенигорці на Черкащині фермер Руслан Кармоліта вирощує 20-кілограмові кавуни за херсонською технологією, пише Успіх in UA.

Так, за зиму через Інтернет він освоїв прискорений курс вирощування баштанних та взявся вирощувати власні кавуни, дині, перці, баклажани.

Підійшов до роботи серйозно: вивчив типи своїх ґрунтів, робив аналізи у Черкасах, з’ясував, де, на якій ділянці, якого добрива не вистачає, потім відповідно підживлював, повідомляє kurkul.com.

Читайте також: “Кукурудза зі смаком кави, яблука та кавуна”: Михайло Нагорняк про історію та діяльність компанії “Мнагор”

Наразі попри те, що у кавунах взагалі немає нітратів, Руслан збирає їх від 7 до 21 з лишком кілограмів. Адже хоче, щоб продукція була екологічно та безпечною.

Успіх in UA


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *