У Рівному проведуть кулінарний майстер-клас із приготування борщу з використанням 12 видів трав, пише Успіх in UA.
Ведуча заходу – натуропат, фітотерапевт, практичний психолог, експерт з ароматерапії, аромапсихології, гідролатотерапії, письменниця Ольга Лукʼянова.
“Ольга є справжнім експертом в галузі трав та їхніх властивостей. Під час заходу вона розповість про різноманіття трав та їхню силу, а також навчить вас використовувати їх у кулінарних шедеврах”, – зазначають організатори події.
Під час майстер-класу учасники дізнають про технологію та особливості використання різноманітних трав у процесі приготування борщу. Крім того, вони зможуть насолодитися смаком унікальної страви.

Читайте також: У Житомирі навчилися готувати борщ із конопель
Подія відбудеться 30 червня о 19:00 у парку історичної реконструкції “Оствиця”.
Вартість участі – 200 грн. Реєстрація охочих здійснюється за телефоном 068 346 2900.
Залишити відповідь