Українські шеф-кухарі встановлять рекорд за кількістю одночасно приготовлених автентичних страв

У Рівному проведуть кулінарний майстер-клас із приготування борщу з різних трав

29 серпня у чотирьох містах України – Києві, Дніпрі, Рівному та Бориславі – найкращі шеф-кухарі представлять на рекорд найбільшу кількість одночасно приготовлених автентичних страв української кухні, пише Успіх in UA.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла керівниця Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

Новий гастрономічний рекорд має на меті відновити старовинні страви наших предків, не дати цим безцінним кулінарним шедеврам бути забутими.

“Чотири різні регіони – кожен з них має свої унікальні особливості в кулінарних надбаннях. Очікується, що на рекорд буде представлено орієнтовно 110 автентичних страв, рецепти яких передавались українцями з покоління в покоління. За правилами, жодна страва на рекорді не може повторюватися двічі”, – зауважила Лана Вєтрова.

Організатори рекорду – Громадська Організація “Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро”,

Українські шеф-кухарі встановлять рекорд за кількістю одночасно приготовлених автентичних страв

Читайте також: На полях Одещини фермери створили гігантський тризуб

Нагадаємо, що нещодавно поряд із трасою Київ-Одеса фермери викосили гігантський герб України.

Відео із надзвичайною роботою з’явилося в соціальних мережах. Автор відео показав, як фермери створили герб і вже наводили його контур, аби зробити малюнок чіткішим.

Успіх in UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *